13 Ocak 2012 Cuma

TOKSİK HAFTA

selamlar,

"fakir ne zaman oynamaya kalksa davul patlarmis" diye bir deyis var bildin mi? cumle icinde gecen fakir benim.. memnun oldum.

detoks haftasi detoks haftasi İG daki ayca ogus ve fotografik hatiralarin gaziyla basladigim detoks 2 gununde bronsit ile acilde bitti tabi allah ne verdiyse yedirildim.. bugun daha iyiyim corbami yapmistim ve icemeyince buzluga koymustum simdi onlari cozdurecegim.. bu sabah sadece greyfurt 1/2 yedim simdi kosuya gidiyorum donuste corbami icecegim mis gibi.. umarim pzt ye kadar 3 kg filan gider lutfen lutfen.. annemler geliyor cunku ve ben onlara 54 kg yum dedim su an 59 kg yum 55 olsam yine yeter isin ucunda sinirsiz alisveris imkani var sevgili babam sagolsun..

saka bir yana 54 kg iken yeni yildan once kendimi harika hissediyordum bacaklarim bile incelmisti.. neyse azimliyim 34-36 olacagim suan tam 36 bedenim.. evin ici sumuklu mendillerimle dolu iken detoks cok zor olsa da neyse.. sabah yogami ihmal etmedim tabiki.. detoks haftasini bize ogreten ayca ogusa sevgiler..

1 yorum: