5 Temmuz 2010 Pazartesi

rüya

dün bi rüya gördüm anlatayım..dündü tam dün gece yani.. stresliyim ya çok ondan herhal..
şimdi beni askere almışlar tamam mı..bende böle bi seksilik giymişim kamuflajı botlar fln..şekil tamam yani..tüfek var elimde..medal of honor da gibiyim..yani olay akışı benim gözümden zıplıyorum böle ekranda zıplıyo bi anda..koşarken bi yandan pıt pıt çalıların arasından birilerini vuruyorum..çıkırt çıkırt sürekli tüfeğimle artislikteyim..ama hiç yorulmuyorum.. sürekli yanımda variller, tanklar sanki orayı ben o hale getirmişim.. esmişim yağmışım.. künyem bile var boynumda..
tüfeği bi sağ koluma bi sol koluma atıyorum..tüfekte g3 müş.. tarif ettim söylediler..oyuncak gibi ama benim için.. sonra bi sıra oluyo böyle..tren çıkıyo soldan hemen bi anda..önünde kuyruk var
yeni gelen erlerin treniymiş..önünde sıra olmuşlar..ben bunların fotoğrafını çekiyorum bi anda
ama tüfek boynumda hala.. yanımda biri var.. ona tarif ediyorum bak böle kadraj kurcaksın ışığı burdan alcaksın fln diye..sonra böle zıplaya zıplaya devam ediyorum koşmaya
pıt pıt adam vuruyorum tekrar ama etraf hep yeşillik..kan hiç yok..
sanki adamlardan özür dilicem birazdan..ya abi elimden kaçtı hadi barışalım diye yanağından makas alcam..

öyle sonra uyandım..

valla bilmiyorum..ama uyandığımda hadi gel askere deseler..hemen sevdiceğime şöle kenarı güllü mektup döşeyecek ucunu yakacak kıvamdaydım..
her şey vatan için..

5 yorum:

  1. Rüyalardaki kadar çekici bir süreç olmadığı kesin ama boşver gitme sen:) sağ tarafta kendimi görünce pek bi mutlu oldum:) bu arada memnun oldum:)

    YanıtlaSil
  2. merhabalar hoşgeldin..

    sabahki yorum problemi düzeltildi sonunda..

    ancak yayınlayabildim yorumunu,..

    severek takip ediyorum seni ve bloğunu

    bende memnun oldum sık sık beklerim..

    Aslı

    YanıtlaSil
  3. senin bloğuna yorum bırakamıyoruz sanırım yada ben bulamadım.. yoksa şöle bi yorum bırakcaktım

    dekupaj a dair tek bildiğim tv de annem derya baykal izlerken duyduklarım.. radyodan dinlemek gibi :) ama ben küçükken lisedeyken yani rozet biriktirirdim (her ergen gibi)üzerini beğenmediğim rozetlere dergilerden çıkan sevdiğim grupların stickerlarını yapıştırırdım.. takı yapmak hiç aklıma gelmemişti bide benim yaptığım dekupaj sayılırmı çantama sürte sürte çok çirkin oluyorlardı teşekkürler bitti :)

    YanıtlaSil
  4. evet yorumlarım kapalı aslı:)aslında özel bir dekupaj tutkalı var(bu alanda çalışmalarım olacak yakın zamanda:)) o kullanılıyor ama ben lise yıllarındayken yoktu böyle bişey sanırım:) o nedenle teknik doğru malzeme eksik diyelim. ama çantaya sürtünce de orjinal olmuştur bee:)

    YanıtlaSil